2020

Nu kör vi en avslutande insamling för året! 

Följ oss på vår Facebook sida under #julförhjältar 

Vi kommer att avsluta året med att hjälpa tre av våra fantastiska samarbetsorganisationer i deras arbete – ett arbete som är än mer viktigt i dessa tider av social distansering och med begränsade möjligheter till ett funktionellt liv när man befinner sig i utsatta livsöden. Vi behöver nu din hjälp! Vill du göra en god gärning?

Såhär tänker vi:

Vi har valt att skänka pengar till Ellas Hjältar, Barncancerfonden Södra och Jontefonden detta år och kommer initialt skänka 25 000 kr till respektive organisation. Med er hjälp kan vi få in mer pengar som kan förgylla deras verksamhet ytterligare. För varje insamlad krona kommer vi i Slag för Hjältar att matcha det med lika mycket till – så länge våra egna insamlade medel räcker till. Vi har ytterligare 150 000 kr kvar att dela ut. Hjälp oss att dela ut varje krona! Vill ni dedikera ert insamlade medel till någon av organisationerna går det bra att göra så genom att skriva deras namn i er inbetalning. Annars delas alla medel ut jämt mellan mottagarna.

Swish: 123-5584784

Glöm inte – en donerad krona till oss är en krona som når sin mottagare! ❤

PS. Vi gör även gärna anpassade upplägg till ert företag som vill vara med och bidra med ett valfritt belopp – maila intresse till henrik@slagforhjaltar.se

2021 

Årets stora golftävling äger rum den 28 Maj i samarbete med och på Allerums GK. Där planerar vi en härlig heldag tillsammans med spelande hjältar, hålhjältar, volontärhjältar och alla andra involverade hjältar för att skapa en gemensam golfdag att minnas med värme. Vilken dag det kommer bli!

PS. Tävlingen är i detta nu fulltecknad.

Övriga event som planeras hösten 2021

Gokart event med Nerman Racing

Bowlingevent